Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، عباس کبریایی زاده، رئیس سندیکای صاحبان صنایع دارويی ايران در نشست خبری دومین نمایشگاه کتاب‌های تخصصی علوم دارویی و پزشکی دانشگاهی و اولین نمایشگاه رسانه‌های سلامت محور که صبح امروز، 22 مردادماه، در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان تهران برگزار شد، رسانه را موتور محرک توسعه در کشور دانست و عنوان کرد: عملکرد رسانه‌ها، در زمینه دارو موجب شده که خدمات ما به مردم بیشتر و انتظارات آنها نیز از ما بالا برود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نمایشگاه بین‌المللی ایران فارما اظهار کرد: این نمایشگاه به عنوان نمایشگاه اختصاصی دارو ایده‌ای بود که سال‌ها وجود داشت و از سه سال و نیم تا چهار سال قبل ایده این نمایشگاه اختصاصی مطرح شد؛ در اولین نمایشگاه فقط شرکت‌های داخلی وجود داشتند اما از دوره دوم آن و تبدیل نمایشگاه به یک رخداد فرهنگی بیش از 430 شرکت با 27 هزار مراجعه کننده وجود داشت.

کبریایی‌زاده عنوان کرد: این نمایشگاه بستر اقتصاد مقاومتی است، ما اقتصاد مقاومتی را نه در شعار بلکه در عمل پیاده می‌کنیم امروز با توجه به فشارها و نقدینگی که در کشور وجود دارد فشار بر تولید کنندگان ما بسیار زیاد است. در دوره جنگ ما بسیاری از نیازهای خود را در اختیار نداشتیم و کشورهای خارجی نیز آن را در اختیار ما نمی‌گذاشتند، اما امروز ما بیش از 97 درصد نیاز داروی کشور را تولید می‌کنیم. بنابراین ما شعار اقتصاد مقاومتی را در عمل پیاده می‌کنیم.

وی با اشاره به برپایی اولین نمایشگاه ایران فارما گفت: این نمایشگاه با توجه به تعداد مراجعه کننده جزو نمایشگاه‌های معتبر بین‌المللی در ایران شناخته شد. سهمیه ثبت نام برای متقاضیان در همان روز اول و در نمایشگاه پیشین تکمیل شد و 30 درصد غرفه‌های نمایشگاه‌ به شرکت کننده‌های خارجی اختصاص یافت. در این دوره براساس آخرین آمار 500 شرکت ایرانی و خارجی حضور دارند.

وی با بیان اینکه بیش از 97 درصد نیاز دارویی کشور در داخل تأمین می‌شود، عنوان کرد: کل ارز بری این میزان کمتر از 800 میلیون دلار است، این امر نشان می‌دهد این صنعت قابلیت بالایی داشته و می‌توان با شرایط پسا‌برجام روابط خود را با کشورهای دیگر توسعه داد؛ این نمایشگاه نیز بهانه‌ خوبی برای این ارتباط خواهد بود.

کبریایی‌زاده ادامه داد: مخاطبان اصلی ما را در این نمایشگاه دانشجویان و دستیاران تشکیل می‌دهند تا با توان صنعت داروسازی کشور آشنا شوند. سال گذشته بسیاری از شرکت‌ها نتوانسته بودند به دلیل تحریم‌ها ماشین‌ آلات خود را به داخل کشور بیاورند، اما امسال این شرکت‌ها با ماشین آلات خود حضور خواهند داشت و مشارکت عینی تر خواهد بود. در گذشته شرکت‌های اروپایی شرکت‌های ایرانی‌ را تحریم کرده بودند.

در ادامه این نشست شادمهر راستین، دبیر اجرایی این نمایشگاه با تأکید بر حضور گسترده دانشجویان در این نمایشگاه عنوان کرد: برای ثبت نام حضور در نمایشگاه باید از طریق رباط اقدام شود تا اطلاعات در اختیار مراجعه کنندگان قرار گیرد. نظارت عالیه وزارت بهداشت بر وجود کتاب‌های منتشر شده توسط خود ناشر یا کتاب‌هایی که حق کپی رایت آنها رعایت شده باشد دارای اهمیت است.

راستین اعلام کرد: در حال حاضر 24 رسانه از بین رسانه‌های سلامت برای حضور در این نمایشگاه اعلام آمادگی کرده‌اند.

مهرشاد کاظمی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان تهران نیز با بیان اینکه سومین نمایشگاه بین‌المللی ایران فارما و نمایشگاه کتاب‌های داخلی و رسانه‌های سلامت محور از 21 تا 23 شهریورماه سال جاری، در مصلی تهران برگزار می‌شود، گفت: در کنار نمایشگاه رسانه نشست‌های تخصصی با حضور نمایندگان کمیسیون پزشکی و جامعه جراحان و کارگاه خبر در کنار این نمایشگاه برپا می‌شود.

نیکنام حسین پور، مشاور اجرایی معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره حمایت از دانشجویان در این نمایشگاه اظهار کرد: امسال بیش از 300 هزار تومان کارت 300 هزار تومانی به عنوان یارانه برای بخش کتاب این نمایشگاه اختصاص داده شده است.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۷۳۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مانوین چه فرصت‌هایی برای صنایع خلاق ایران ایجاد می‌کند؟

رویداد ملی صنایع خلاق "مانوین" که همزمان با نمایشگاه اینوتکس ۱۴۰۳ برگزار می‌شود، فرصت‌های بی‌شماری را برای فعالان این حوزه به ارمغان آوردند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، رویداد ملی صنایع خلاق «مانوین» به همت ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و با حضور جمعی از مدیران دولتی، فعالان زیست‌بوم اقتصاد خلاق و جامعه نخبگان این حوزه، همزمان با سیزدهمین نمایشگاه اینوتکس 2024 برگزار شد.

ارزش علم و هنر در اقتصاد

دکتر روح‌الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی رئیس‌جمهور، در مراسم افتتاحیه این رویداد با اشاره به دو ارزش اساسی علم و هنر و فرهنگ، بیان کرد: ما دارای دو ارزش هستیم و این دو قابلیت شامل علم و هنر و فرهنگ می‌شود. علم عموماً دارای مبنای عقلی است و هنر و فرهنگ مبنای احساسی دارد.

وی هنر و فرهنگ را از ابزارهای قلبی دانست و افزود: موسیقی، نقاشی، مجسمه‌سازی و غیره از محصولات این حوزه به شمار می‌روند.

دهقانی فیروزآبادی در ادامه به جایگاه اقتصاد در فناوری‌های نرم اشاره و اظهار کرد: ترکیب هنر، فرهنگ و اقتصاد موجب ظهور بنگاه‌های هنری شده است که تولید ثروت و ارزش می‌کند و منظور از تولید ارزش، ثروت‌آفرینی نیست.

نوآوری و خلق ارزش در اقتصاد خلاق

معاون علمی رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه فرهنگ و هنر همراه فعالیت اقتصادی خلق ارزش را به همراه دارد، گفت: این مسیر نیز با چاشنی نوآوری مفهومی به نام شرکت‌های دانش‌بنیان خلاق را رقم می‌زند.

وی با تأکید بر اینکه شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان دو بازوی جوامع انسانی را شکل می‌دهند، ادامه داد: درخواست من این است که جایگاه شرکت‌های خلاق که در حوزه‌های هنری و فرهنگی فعال هستند، حفظ شود و این همان است که در قانون جهش تولید دانش‌بنیان تأکید شده است.

حمایت از شرکت‌های خلاق و نوآور

دهقانی فیروزآبادی با اشاره به قانون جهش تولید دانش‌بنیان گفت: براساس این قانون نگاه ما به شرکت‌های خلاق باید حفاظت‌کنندگی داشته باشد، چرا که شناسایی و تشخیص این نوع شرکت‌ها با سایر حوزه‌ها دشوار است و اجازه دهیم شرکت‌هایی که به واقع نوآوری خاصی دارند، در این اکوسیستم پا بگیرند و فعالیت کنند.

نقش کلیدی نوآوری اجتماعی در حل مسائل

وی با تأکید بر ضرورت اثربخشی حوزه‌های خلاق در اقتصاد، خاطرنشان کرد: این حوزه در حل مسائل اجتماعی بسیار چشمگیر است و مهم‌ترین ابزار پیشگیری از شکاف‌های اقتصادی و فرهنگی و طبقاتی، نوآوری اجتماعی است و باید این حوزه مورد حمایت قرار گیرد.

نمایش دستاوردهای صنایع خلاق

این رویداد با هدف ارائه دستاوردهای صنایع خلاق همزمان با نمایشگاه «اینوتکس 1403» از امروز 18 اردیبهشت تا 21 اردیبهشت ماه سال جاری در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حضور بازرگانان فناوری در نمایشگاه اینوتکس/ ۲۰ محصول فناورانه رونمایی می‌شود
  • حضور بازرگانان فناوری در نمایشگاه اینوتکس۲۰۲۴/۲۰ محصول فناورانه رونمایی می‌شود
  • برگزاری همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در خراسان رضوی
  • افتتاح نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در دلیجان
  • برپایی نمایشگاه طلایه داران اقتصاد مقاومتی در سمنان
  • فساد را جدی بگیریم/دو راهی مهم گروسی در پرونده ایران/اقتصاد و روان و فرهنگ
  • مانوین چه فرصت‌هایی برای صنایع خلاق ایران ایجاد می‌کند؟
  • افتتاح نمایشگاه عرضه محصولات اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد
  • رویداد صدرا بستر افزایش همکاری بین دانشگاه و صنعت است
  • اکوسیستم فناوری کشور زیر سقف «اینوتکس ۲۰۲۴»