Web Analytics Made Easy - Statcounter

آخرین دستاوردهای فناوری نانو در سومین نمایشگاه بین‌المللی ایران فارما به نمایش گذاشته شد و مورد استقبال صنعتگران و بازدیدکنندگان قرار گرفت. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛آخرین دستاوردهای فناوری نانو در سومین نمایشگاه بین‌المللی ایران فارما به نمایش گذاشته شد و مورد استقبال صنعتگران و بازدیدکنندگان قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نمایشگاه ایران فارما، به عنوان بزرگترین رویداد دارویی خاورمیانه، میزبان بسیاری از شرکتهای دارویی و صنایع وابسته بوده است. در این نمایشگاه که با حضور جمع کثیری از شرکتهای توانمند داخلی و خارجی در صنعت دارویی برگزار گردید، ستاد ویژه توسعه فناوری نانو نیز با ارائه فناوریهای نوین و با مشارکت فناوران تحت حمایت خود توانست حضوری فعال را رقم بزند.
محصولات و فناوریهای عرضه شده در غرفه فناوری نانو در این نمایشگاه در ادامه به صورت اجمالی معرفی میگردد:
۱ - سافتژل نانومایسل کورکومین
این محصول متعلق به شرکت اکسیر نانوسینا است. ماده مؤثره داروی «سیناکورکومین» از زردچوبه (کورکومین) گرفته شده است. این ماده درون حاملهای ساخته شده از نانومایسل قرار میگیرد. مهمترین خواص کورکومین اثر ضدالتهابی، آنتیاکسیدانی و ضدتوموری است و میتواند در بیماریهای زیادی به عنوان مکمل دارویی مورد استفاده قرار گیرد. به دلیل اینکه این ماده نامحلول در آب است، در عمل جذب بدن نمیشود، در حالی که در شکل نانویی آن حلالیت کورکومین در خون افزایش یافته و سبب بهبود جذب آن میشود. از جمله مهمترین کاربردهای آن اثر ضدالتهابی، کاهش احتمال ابتلا به سرطان و کاهش درد مفاصل است.
۲ - داروی ضد سرطان سینادوکسوزوم
دوکسوروبیسین لیپوزومال حاوی دارویی است که میتواند سلولهای سرطانی را به طور انتخابی از بین ببرد. دوکسوروبیسین هیدروکلراید موجود در این فراورده توسط پوششهای کروی کوچک لیپوزومی احاطه شده است که کمک میکند این دارو از طریق جریان خون بیشتر به سمت بافت سرطانی نسبت به بافتهای سالم بدن هدایت شود. این دارو بافت تومور را به واسطه برخی مکانیسم‌ها از جمله افزایش نفوذپذیری و نگهداری دارو، کاهش داروی آزاد در خون، کاهش نفوذپذیری به سلولهای سالم و افزایش نیمه عمر دارو مورد هدف قرار میدهد.
۳ - پاکلینب
پاکلینب (نب-پاکلیتاکسل) نانوذرات با اندازه ذرهای ۱۳۰ نانومتر باند شده به داروی ضد سرطان پاکلیتاکسل میباشد. این دارو با استفاده از فناوری نب تولید شده است. از مزایای این فناوری این است که میتوان با استفاده از ماده ایمن آلبومین از یک سو محلولیت داروهای هیدروفوب ضدسرطان مانند پاکلیتاکسل را بدون کمک حلالهای مضر افزایش داد و از سوی دیگر نانوذرات حاصل میتوانند با سازوکارهای مختلف به صورت هدفمند به بافت سرطانی برسند و توزیع آن‌ها در بافتهای سالم محدود میگردد که این امر افزایش کارایی درمان و کاهش بروز عوارض جانبی را در پی دارد.
۴ - خانواده محصولات سیلوسپت
سیلوسپت، محلول ضدعفونیکننده حاوی نانونقره ساخت شرکت کیتوتک است که جهت ضدعفونی کردن و شستشو مورد استفاده قرار می¬گیرد. این محلول مانع رشد انواع قارچ، باکتری و ویروس بهویژه ویروس آنفلوانزای نوع A، HIV و هپاتیت نوع B. می-گردد. این محصول بدون الکل، بدون بو، بدون رنگ و فاقد سمیت سلولی است. استفاده از این محصول در انواع شوینده¬‌ها و ضدعفونیکننده‌ها (از جمله محلول شستشوی دست، تجهیزات و ابزارآلات، سطوح بیمارستانی و ...) سبب حفظ بهداشت در محیطهای کاری بهویژه بیمارستان‌ها که بار میکروبی و آلودگی بالایی دارند، گردیده است.
۵ - دستگاه خشک کن سرمایشی (فریز درایر)
روش خشک کردن انجمادی به معنی خارج کردن آب از مواد بیولوژیکی و غیرآلی است که در اثر حرارت صدمه میبینند. این روش برای مواد حساس و پر ارزش مانند داروها، واکسنها، آنتیبیوتیکها، اجزای تشکیلدهنده خون، نمونههای بیولوژیکی، میکرو ارگانیسمها، مواد غیر آلی حساس و ... استفاده میشود. به طور کلی کاربرد روش خشک کردن انجمادی در صنایع دارویی، غذایی، پزشکی، شیمیایی، بیوتکنولوژی، بانکهای خون، گیاهشناسی، کشاورزی، متالورژی، باستانشناسی و ... میباشد.
۶ - دستگاه الکتروریسی
این دستگاه قابلیت تولید دسته وسیعی از نانوالیاف پلیمرهای طبیعی را داراست. در مدلهای ارائه شده این دستگاه، به دلیل طراحی یکپارچه نرم افزار رابط کاربری و به کارگیری تجهیزات مناسب، امکان تنظیم، تغییر و کنترل تمام متغیرهای فرآیند پیش و حین انجام عملیات امکان پذیر است. به علاوه، به دلیل طراحی مدولار و منعطف امکان اعمال هر گونه ویرایش در تجهیزات و ماژولهای دستگاه بر اساس نیازمندیهای کاربران فراهم شده است. برخی دیگر از قابلیت‌های این دستگاه عبارت‌اند از: امکان بهره گیری از کاربرد دوگانه این دستگاه در استفاده به عنوان الکترواسپری، امکان به کارگیری آرایش‌های مختلف از ریسنده‌ها و جمعکنندهها، بهرهگیری از سامانههای ایمنی نظیر قفل درب ایمنی برای جلوگیری از شوک الکتریکی و نیز سامانه تخلیه ایمن برای تخلیه حلالهای سمی و نانوالیاف معلق.

در این نمایشگاه جهت آشنایی بیشتر مخاطبین غرفه فناوری نانو با این فناوری، کاربردهای آن و محصولات داخلی در حوزه بهداشت و سلامت، بسته‌های آموزشی در اختیار علاقمندان قرار گرفت که شامل موارد زیر بوده است:
۱ - کتابچه محصولات فناوری نانو در حوزه بهداشت و سلامت
۲ - نانولیپوزوم‌ها و نقش آن‌ها در رهاسازی دارو
۳ - نانومیسل‌ها و نقش آن‌ها در رهاسازی دارو
۴ - نانوذرات لیپیدی: سامانهای جدید برای دارورسانی
۵ - داروهای متصل شده به پادتن
۶ - نقش فناوری نانو در تولید پچهای پوستی


منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۹۱۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال مردم بلاروس از محصولات گروه سایپا

به گزارش «تابناک» به نقل از سایپانیوز،‌ علیرضا صانعی در حاشیه بازدید از خطوط تولید شرکت سایپا و مرکز تحقیقات و نوآوری گروه سایپا با تاکید بر اینکه گروه خودروسازی سایپا در سال‌های اخیر در حوزه فناوری، طراحی و تولید خودرو  پیشرفت داشته و موفقیت‌های خوبی کسب کرده است،‌ افزود: نیاز است تا مردم و حتی سایر کشورها،‌ بیش از گذشته با توانمندی و دستاوردهای گروه سایپا آشنا شوند؛‌قطعا آگاهی از ظرفیت و پتانسیل‌های این حوزه می‌تواند باعث تغییر نگاه‌ها و جذب نیروی انسانی متخصص شود و این امر در نهایت رشد صنعت خودرو را شتابان خواهد کرد.

او تاکید کرد: گروه سایپا به لحاظ دانش و تکنولوژی در زمره بهترین خودروسازهای کشور است و لذا با تلاش مضاعف و تکیه بر  توان علمی متخصصان داخلی،‌ این مجموعه می‌تواند جایگاه خوبی در بین خودروسازان جهانی پیدا کند.

سفیر ایران در بلاروس با بیان اینکه تیم دیپلماتیک ایران در بلاروس از تمام ظرفیت و ابزار سیاسی خود در راستای توسعه صنعت خودرو استفاده خواهد کرد،‌افزود: این آمادگی را داریم که با تمام توان در خصوص بازاریابی و صادرات محصولات گروه سایپا به این کشور کمک و بسترهای لازم را فراهم کنیم.

او گفت: گروه سایپا با برنامه مدون و مستمر می‌تواند با محصولات باکیفیت و خدمات پس از فروش مناسب در بازار بلاروس حضور پیدا کند. با توجه به موفقیت سایپا در اخذ مجوز ورود خودرو به بازارهای اوراسیا از جمله بلاروس، مطمئنا این گروه خودروساز در آینده‌ای نزدیک سهم مناسبی از فروش خودرو در بازارهای مزبور را کسب خواهد کرد.

صانعی با تاکید بر اینکه راز موفقیت گروه سایپا در بلاروس انتقال دانش فنی و مهندسی است،‌ بیان کرد: در نمایشگاه محصولات ایرانی که در بلاروس برگزار شد، مردم از محصولات گروه سایپا استقبال کردند که دراین راستا شرکت‌هایی که با گروه سایپا همکاری داشته‌اند در زمینه بازاریابی و معرفی محصولات سایپا اقدامات خوبی انجام داده‌اند.

سفیر ایران در بلاروس گفت: کسب استانداردها و مجوزهای لازم محصولات گروه سایپا از سازمان‌های ذی ربط بلاروس نشان از توانمندی و ارتقاء سطح کیفی محصولات ایرانی در چند سال گذشته است. امیدوارم با تلاش مستمر شاهد حضور خودروهای ایرانی در سایر کشورها باشیم.

دیگر خبرها

  • ضرورت بهره‌گیری از هوش مصنوعی و نانو فناوری در حوزه پزشکی
  • استقبال مردم در روز اول نمایشگاه کتاب تهران از نگاه ناشرین
  • پژوهش و بومی سازی رویکرد اصلی شرکت ملی حفاری ایران
  • ایران به جمع ۵ کشور دارنده یک فناوری هایتک نفتی پیوست
  • دریافت مهر اصالت برای پنج اثر از صنعتگران و هنرمندان چابهار
  • وزیر صمت: مشکل اصلی صنعتگران تحریم نیست، تنوع نرخ ارز ام الفساد است
  • استقبال مردم بلاروس از محصولات گروه سایپا
  • اسلامی: آماده‌ایم فناوری‌ها را به سایر کشور‌ها منتقل کنیم
  • انسولین با کمک فناوری نانو خوراکی می‌شود
  • چتر فناوری روی محصولات بهداشتی باز شد/معرفی ۱۳ محصول نانوسلامت فناورانه