Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-08@20:03:30 GMT

اصفهان‌فارما راهی به سوی صادرات غیرنفتی

تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۰۸۸۵۵۷

اصفهان‌فارما راهی به سوی صادرات غیرنفتی

نخستین نمایشگاه بین‌المللی دارو و صنایع وابسته (اصفهان فارما) در اصفهان آغاز شد.

به گزارش ایمنا به نقل از شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان، این نمایشگاه در حالی آغاز شد که برترین تولیدکنندگان دارو از سراسر کشور، توانمندی‌ها و دستاوردهای خود در این زمینه را به نمایش گذاشته‌اند.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان در آیین افتتاحیه این نمایشگاه، گفت: نخستین نمایشگاه بین‌المللی دارو و صنایع وابسته (اصفهان فارما) همزمان با ششمین همایش طلای سبز از ۱۸ بهمن ماه آغاز و تا ۲۰ بهمن ماه ادامه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی یارمحمدیان با بیان اینکه استان اصفهان رتبه دوم صنعت داروسازی کشور را به خود اختصاص داده است، افزود: ۶۵ مشارکت‌کننده حاضر در این نمایشگاه به ارائه آخرین محصولات و دستاوردهای خود در زمینه محصولات مراقبت‌های بهداشتی، محصولات و فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی، محصولات و فرآورده‌های طبیعی و گیاهان دارویی، ماشین‌آلات و تجهیزات داروسازی، مواد اولیه، صنایع داروسازی و خدمات چاپ و بسته بندی می‌پردازند.

وی خاطرنشان کرد: مشارکت‌کنندگان از استان‌های اصفهان، قم و تهران در نمایشگاه حضور دارند و شهرستان کاشان نیز حضور قابل توجه و منحصر به فردی را در نمایشگاه به خود اختصاص داده است.

یارمحمدیان اظهار کرد: داروسازی‌ «رها»، داروسازی «امین» و شرکت «گل‌دارو»، از مشارکت‌کنندگان شاخص نمایشگاه بین‌المللی دارو و صنایع وابسته (اصفهان فارما) هستند که در کنار شرکت‌های «تهران‌دارو»، «ریحان نقش جهان»، «باریج‌اسانس»، «پخش هجرت»، «پویش‌دارو» و «تهران‌شیمی» به ارائه دستاوردهای خود خواهند پرداخت.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های استان اصفهان اضافه کرد: این نمایشگاه برای نخستین بار است که در اصفهان برگزار می‌شود، ۱۱۵۶ مترمربع فضای مفید را به خود اختصاص داده و فرصت مناسبی به شمار می‌رود تا صنایع فعال در این حوزه با توجه به گستره وسیعی از مخاطبان از جمله دانشجویان، مسئولان و مدیران دولتی، فعالان صنعت، اعضای انجمن‌های علمی و صنفی و متقاضیان اخذ پروانه نمایندگی در کلانشهرها، دستاوردها و توانمندی‌های خود در این حوزه را به نمایش بگذارند.

وی تاکید کرد: شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان درصدد است تا رویدادهای میان رشته ای صنایع حساسی همچون دارو را به سمت توسعه هدایت کند؛ برگزاری کارگاه‌ها و سخنرانی‌های آموزشی مرتبط با مسائل روز، برگزاری تورهای رایگان دانشجویی، درنظرگیری امتیازهای بازآموزی برای گروه‌های هدف، انتشار کتاب و مقالات علمی دانشجویان حضور نشریات و رسانه‌های سلامت محور و توجه و احیای طب ایرانی در کنار برپایی سلامت‌کده طب ایرانی از جمله برنامه‌های جانبی نخستین نمایشگاه بین‌المللی دارو و صنایع وابسته (اصفهان فارما) به شمار می‌رود.

رییس سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران نیز در آیین افتتاحیه این نمایشگاه با بیان اینکه ۹۷ درصد داروی مورد نیاز در داخل تولید می‌شود، گفت: جمهوری اسلامی در زمینه دارو به خودکفایی رسیده‌ است؛ ۲۱۰۰ نوع دارو در کشور وجود دارد که از این تعداد، هزار و ۷۵۰ قلم از این داروها تولید داخل کشور است و ۸۵ قلم آن داروهای با فناوری بالای «های‌تک» و با ارزبری بالا هستند که به دیگر کشورهای دنیا نیز صادر می‌شوند.

احمدشیبانی خاطرنشان کرد: با احتساب کارخانجات تولید داروهای گیاهی، ۲۵۰ کارخانه داروسازی در کشور وجود دارد که یکی از افتخارات میهن اسلامی است؛ پیش از انقلاب در شهر اصفهان صنعت داروسازی وجود نداشت اما امروز به برکت انقلاب اسلامی چندین کارخانه داروسازی در این شهر فعالیت دارد.

وی تاکید کرد: تولید دارو به اندازه کافی در کشور وجود دارد و نیازمند افزایش صادرات دارو هستیم، صادرات مشکل خاص خود را دارد و باید صنعت در این زمینه به ما کمک کند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز در این مراسم گفت: جامعه بهداشت و درمان و جامعه سلامت جمهوری اسلامی در مقایسه با دیگر کشورها سربلند هستند چراکه آنچه که برای برطرف کردن نیازها بوده را تأمین کرده‌اند.

طاهره چنگیز افزود: هر بار که داروی ساخت داخل را می‌بینم با افتخار آن را خرید می‌کنم، کشورهایی که ایران به آن‌ها دارو صادر می‌کنند عموماً از کیفیت ابراز رضایت کرده‌اند، البته کماکان ارتباط دانشگاه و صنعت باید حفظ شود چراکه اساتید و فارغ‌التحصیلان دانشکده‌های داروسازی کشور صنعت داروی جمهوری اسلامی را پیش برده‌اند.

وی تاکید کرد: باید به بازارهایی که ایران هنوز به آن ورود پیدا نکرده و از آن غفلت شده، توجه بیشتری شود و این بازارها فتح شود؛ پزشکان نباید به راحتی دست از سر داروی ایرانی بردارند؛ آنان باید فرهنگ مصرف و ترویج داروی ایرانی را در دستور کار خود قرار دهند.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز تاکید کرد: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی تنها ۲ هزار دکتر داروساز در کشور وجود داشت که در حال حاضر این عدد به بیش از ۲۲ هزار داروساز رسیده است.

ابوالفضل اصلانی گفت: برند دارویی ایرانی در کشورهای منطقه برندی شناخته‌شده با قیمتی مناسب است که باید به عرصه صادرات دارو نگاه بهتری داشته تا به جایگاه بهتری برسیم؛ جایگاه صادرات مناسبی در دارو نداریم و با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری باید به صادرات خصوصاً در این زمینه توجه بیشتری شود.

وی خاطرنشان کرد: بیش از ۲۵۰ کارخانه داروسازی فعال در کشور وجود دارد که میزان تولید داروی این کارخانجات می‌تواند نیاز ۴۰۰ میلیون جمعیت منطقه را تأمین کند؛ وقتی داروی تولید داخل کشور را ارائه و معرفی کنیم، مطمئن باشیم در صورت اثربخشی برای بیمار، استقبال از داروی داخلی افزایش خواهد یافت.

رییس ایکوم ایران نیز در افتتاحیه نخستین نمایشگاه دارو و تجهیزات وابسته (اصفهان فارما)، گفت: ایران در زمینه داروسازی سابقه بسیار طولانی داشته و این صنعت همچنان استمرار پیدا کرده است.

سیداحمد محیط طباطبایی افزود: در تاریخ ایران، پزشک، حکیم، داروساز و عطار عضوی از اعضای خانوادگی محسوب شده و محل اعتماد و یقین مردم بوده‌اند، نقش اطبا در ایران بسیار ارزشمند است چراکه آنان همواره با مردم روبه‌رو بوده‌اند؛ اصفهان یکی از مراکز مهم پزشکی و داروسازی کشور است.

وی ادامه داد: برگزاری همایش طلای سبز و اصفهان‌فارما نقش مؤثر اصفهان در تاریخ داروسازی پس از اسلام را بیش از پیش یادآور می‌شود، البته جلب اعتماد به خرید داروهای داخلی وظیفه پزشکان است؛ ۱۰۰ سال پیش داروهای تولید داخل کشور نه تنها در داخل کشور بلکه در کل دنیا توزیع می‌شده است.

رییس ایکوم ایران گفت: داروسازی در ایران و به خصوص در شهر اصفهان دارای یک منزلت و پشتوانه فرهنگی دیرینه است؛ امیدوارم همواره تولید ایرانی رضایت و جلب اجتماعی مردم را در پی داشته باشد و در زمینه دارو نیز چنین باشد.

دبیر انجمن تولیدکنندگان فرآورده‌های گیاهی دارویی نیز در این مراسم، گفت: انجمن تولیدکنندگان فرآورده‌های گیاهی دارویی از ۲۰ سال پیش در ایران راه‌اندازی شد و در حال حاضر ۱۶۰ تولیدکننده داروی گیاهی در کشور فعالیت دارد.

جعفر میرفخرایی با بیان اینکه بیش از ۲ هزار پروانه داروسازی گیاهی و ۴۰۰ پروانه داروسازی سنتی در کشور وجود دارد، ادامه داد: برای صنعت داروسازی کشور زحمات بسیار زیادی کشیده شده و همه باید این صنعت را پاس بداریم چراکه داروهای گیاهی ایرانی هم‌سطح داروهای تراز اول دنیاست.

همچنین مشاور وزیر بهداشت و مدیرکل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت در این مراسم گفت: مؤسسه رسایش (مجری برگزاری نمایشگاه اصفهان فارما) سالانه با برگزاری دو همایش، رابطه بین صنعت و دانشگاه را تقویت می‌کند.

محمود خدادوست افزود: همایش طلای سبز با هوشمندی ویژه‌ای در کنار نمایشگاه دارو، با حضور داروسازان و پزشکان برگزار می‌شود که رابطه بین صنعت و دانشگاه را بیش از پیش تقویت می‌کند؛ تلاقی همایش طلای سبز با این نمایشگاه بسیار خجسته است.

وی ادامه داد: طب سنتی در فهرست ملی ایران ثبت شده که علی‌رغم وجود رقبای طب سنتی همچون چین و هند، در سال جاری کرسی طب سنتی به فرهنگستان علوم پزشکی ایران و به ریاست دکتر ولایتی داده شده که از دو هفته قبل این کرسی آغاز به کار کرده و جای بسی مباهات دارد.

مدیرکل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت نیز در افتتاحیه این نمایشگاه بین المللی، گفت: تولید فرآورده‌های داروی طبیعی در کشور افزایش پیدا کرده و بیش از چهار ماه است که واردات فرآورده‌های داروی طبیعی ممنوع شده است.

مهناز خانوی با بیان اینکه بیماری‌های تنفسی، اختلالات گوارشی و اختلالات قلبی و عروقی بیشترین آمار مرگ و میر در کشور را دارد، افزود: ۱۶ گیاه بیشترین مصرف در عطاری‌ها را دارند و بیش از ۱۲۰ کارخانه از ۲۰۰ کارخانه داروهای طبیعی، فرآوردهای طبیعی تولید می‌کنند؛ همچنین ۱۲۰ کارخانه تولید داروهای سنتی در کشور وجود دارد که امیدواریم این تعداد تا سال آینده به ۲۲۰ کارخانه افزایش یابد.

وی تاکید کرد: بیش از یک میلیارد تومان از فرآورده‌های دارویی غیر مجاز از عطاری‌ها کشور جمع‌آوری شده است؛ نیازمند تشویق مردم به خرید داروهای داخلی به جای داروهای خارجی هستیم.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۸۸۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروی ایرانی SMA در چه مرحله‌ای است؟

به گزارش «تابناک»، دکتر حیدر محمدی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره تولید داخلی داروی بیماران SMA اظهار کرد: یک شرکت دانش‌بنیان در مسیر تولید داروی داخلی بیماران SMA گام برداشته است و داروی تولیدی در مرحله «ارزیابی کیفی» و سپری کردن مباحث آزمایشگاهی است. اگر نمونه داخلی داروی بیماران SMA تاییدیه‌های لازم را کسب کند، حدود خرداد ماه وارد مرحله تولید شود. 

وی با بیان اینکه درباره امور مطالعاتی و پژوهشی نمی‌توان به طور دقیق اظهار نظر کرد، افزود: شرکت دانش‌بنیانی که در مسیر تولید داروی ایرانی بیماران SMA گام برداشته، وعده داده است که شاید در خرداد ماه بتوانیم تولید این دارو را آغاز کنیم. امیدواریم که مشکلی در زمینه تولید داروی داخلی بیماران SMA پیش نیاید و در مسیر تامین این دارو گام برداریم. 

رئیس سازمان غذا و دارو درباره توزیع نمونه خارجی داروی بیماران SMA گفت: نمونه خارجی داروی بیماران SMA را نیز طی 2 مرحله وارد کشور کرده‌ایم و براساس اولویت‌های تعریف شده در اختیار جامعه هدف قرار دادیم. آن دسته از بیمارانی که جزو گروه «اولویت اول» بودند داروی وارداتی را مصرف کرده‌اند. گروه «اولویت دوم» نیز در حال دریافت این دارو هستند که شرایط آنها باید ارزیابی شود. ارائه دارو برای سایر بیماران مبتلا به SMA که جزو سایر اولویت‌ها هستند مستلزم بررسی اثربخشی دارو است.

وی درباره هزینه‌های واردات نمونه خارجی داروی بیماران SMA به ایسنا گفت: به طور قطع داروی تولید داخلی این بیماران نسبت به نمونه خارجی ارزان‌تر و توجیه‌پذیرتر است.

محمدی ادامه داد: موضوع مطالعات هم‌ارز زیستی در خصوص داروهای شیمیایی مطرح می‌شود اما بررسی‌های ارزیابی بالینی درخصوص داروهای بیولوژیک انجام می‌شود. بازهم تاکید می‌کنم شرکت دانش‌بنیانی که در مسیر تولید داروی بیماران SMA گام برداشته، قول داده است که بتوانیم این دارو را در خرداد ماه ارائه کنیم. 

دیگر خبرها

  • «داروی رشد مجدد دندان» تولید شد
  • محکومیت ۱۰ میلیاردی متهم پرونده داروی قاچاق
  • ماجرای جنجالی روغن‌های آلوده در کشور چه بود؟
  • هشدار نسبت به نبود دارو‌های بیماران پیوند کبد/ «فیبرینوژن» و «بازیلیکسیمب» موجود نیست
  • داروی ایرانی SMA در چه مرحله‌ای است؟
  • صحبت‌های یک پزشک درباره کمبود دارو در ایران؛ «هرکسی نمی‌تواند داروی ۶۰ میلیونی از ترکیه بخرد»
  • روند تامین داروهای بیماران خاص و صعب اعلام شد
  • نمایشگاه نفت راهی برای اتصال بخش خصوصی به دولتی
  • غرفه ذوب آهن اصفهان پربازدید ترین در بین صنایع فولادی
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان