Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا این خبری است که دست اندرکاران این نمایشگاه که قرار است با دو نمایشگاه دیگر مرتبط از دوم تا چهارم مهرماه امسال در محل مصلای تهران برگزار شود اعلام کردند.
سومین نمایشگاه کتب علوم پزشکی ، دارویی، دانشگاهی و نیز دومین نمایشگاه رسانه های سلامت محور از جمله دیگر نمایشگاههایی است که همزمان با نمایشگاه ایران فارما برنامه ریزی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مسئولان برگزاری این نمایشگاهها امروز (یکشنبه) در نشست خبری به همین منظور توضیحاتی در این زمینه ارایه و مسائل و مشکلات مرتبط با صنعت دارویی را نیز تشریح کردند.

احمد شیبانی رئیس سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران در این نشست خبری گفت: در نمایشگاه ایران فارما 500 شرکت داخلی و خارجی از 24 کشور اروپایی و آسیایی در نمایشگاه حاضر هستند.
وی گفت: در این نمایشگاه پاویون چین و هند نیز فعال است و نمایشگاهی منحصر به فرد خواهد بود.
شیبانی افزود: پیش بینی بازدید 30 هزار نفر را از نمایشگاه داریم که دو هزار بازدید از سوی بازدیدکنندگان خارجی خواهد بود.

«مهرداد علیمیان» عضو هیات مدیره سندیکای دارو نیز خاطرنشان کرد: ما به دلیل حضور شرکت‌های چند ملیتی نمی‌توانیم در همه بازارهای صادراتی حضور داشته باشیم.
وی اظهار داشت: صادرات دارو از ایران منحصر به کشورهای همسایه از جمله عراق نیست و اکنون در روسیه داروهای «هایتک» می فروشیم و 16 میلیون دلار نیز درآمد داریم.
وی به روز نگه داشتن صنعت دارو را یکی از ضروریات این صنعت دانست و گفت: بیش از 30 کشور هدف در آفریقا و آسیای میانه در صنعت دارو داریم.

«مهرشاد کاظمی» معاون امور فرهنگ و رسانه ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران نیز در این نشست گفت: وضعیت کتاب مانند دارو نیست و ناشران باوجود مشکلاتی که دارند هنوز فعالیت می کنند.
وی با بیان اینکه امسال برای سومین بار در نمایشگاه ایران فارما حضور داریم و کتب تخصصی پزشکی را ارائه خواهیم کرد گفت: در 2 سال گذشته نمایشگاه کتاب در مصلای تهران برگزار شد، بسیار موفق بود و بازدیدکنندگان نیز استقبال کردند.
وی گفت: سال گذشته برای اولین بار نشریات سلامت در این حوزه حضور داشتند.
کاظمی هدف از برگزاری سومین نمایشگاه کتب تخصصی حوزه دارویی و پزشکی را پیوند فرهنگ ، صنعت و دانشگاه عنوان و بیان کرد: کنار هم بودن نمایشگاه تخصصی دارو و کتاب موجب می‌شود تا افراد حوزه دارو با نشریات و کتب منتشر در این حوزه بیشتر آشنا شوند.
وی با بیان اینکه 100 میلیون تومان یارانه به این نمایشگاه اختصاص خواهد یافت گفت: در 2 سال گذشته نیز یارانه هایی به این نمایشگاه ارائه شد اما امسال از معاون فرهنگی وزیر قول گرفتیم که یارانه افزایش یابد.
معاون امور فرهنگ و رسانه ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران اظهار داشت: در این نمایشگاه ناشران کتب خود را با 20 درصد تخفیف ارائه خواهند کرد و کتاب ها برای دانشجویان با 50 درصد تخفیف عرضه می شود.
کاظمی تاکید کرد: سال گذشته 40 نشریه در نمایشگاه حضور داشتند و امسال نیز 30 نشریه حضور خود را اعلام کرده اند و در 20 روز باقی مانده نشریات بیشتری در این حوزه اعلام آمادگی خواهند کرد.
وی از حضور 27 ناشر در این نمایشگاه خبر داد و گفت: ناشران بین المللی هم از هشت کشور در نمایشگاه حضور دارند و ناشران سایر شهرستان‌ها نیز به نمایشگاه دعوت شده‌اند.
کاظمی در ادامه گفت: در این نمایشگاه مبلغ 300 هزار تومان بن خرید کتاب به اساتید و دانشجویان ارائه می شود.
وی همچنین برگزاری کارگاه های خبرنویسی، آموزش خبرنویسی، کارگاههای بحث و گفت وگوی تخصصی را از جمله برنامه‌های جنبی این نمایشگاه عنوان کرد.

* تشکیل انجمن ناشران علوم پزشکی
کاظمی در ادامه تاکید کرد: تشکیل انجمن ناشران علوم پزشکی از دیگر افتخاراتی بود که در نمایشگاه کتاب تخصصی دارو در سال گذشته شکل گرفت.
معاون اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران افزود:اکنون مجوزها برای تشکیل این انجمن اخذ شده است.

*درج نمایشگاه کتاب تخصصی دارو در تقویم ارشاد
کاظمی همچنین گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزاری نمایشگاه تخصصی دارویی را جزو تقویم برنامه کاری خود درج کرده است .
وی اظهار داشت: از سال آینده این نمایشگاه بودجه خاص خود را خواهد داشت.

*درد دل دست اندرکاران حوزه دارو
به گزارش خبرنگار ایرنا در این نشست خبری همچنین شرکت کنندگان به مشکلات و چالش های پیش رو در عرصه صنعت دارویی پرداختند و گلایه هایی نیز از دولتی ها داشتند که نماینده وزارت بهداشت ضمن دفاع از طرح تحول سلامت و نیز تشریح وضعیت صنعت دارو به آنان پاسخ داد.

«احمد شیبانی» رئیس سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران در این نشست اظهار داشت: باید مسئولان دولتی به این باور برسند که ظرفیت بالایی در صنعت داروسازی داریم اما اگر حمایت نباشد به مشکلاتی که برخی صنایع رسیدند مبتلا می شویم.
وی افزود: صنعت داروسازی بیش از 70 سال است که فعالیت دارد و در حال حاضر 100 کارخانه داروسازی 97 درصد تولید دارو دارند و سه درصد داروی تخصصی وارد می شود.
شیبانی خاطر نشان کرد: در سال‌های اخیر مشکلات گردش نامناسب مالی، مشکلات ارزی و بروکراسی اداری مانع توسعه صنعت داروسازی شده است.
رئیس سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران عنوان کرد: نسبت به وضعیت صنعت داروسازی کشور نگرانیم و اگر اقدام عاجلی از سوی سیاست‌گذاران نشود این صنعت را از دست خواهیم داد.
وی خاطر نشان کرد: انتظار داریم تصمیم‌گیران، حول محور تولید سیاست گذاری کنند موضوعی که در سال های اخیر کمرنگ شده است.
رئیس سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران تاکید کرد: دانش، جهیزات و تجربه در این صنعت وجود دارد اما توسعه کمرنگ شده است.

«عباس کبریایی زاده» نایب رئیس سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران نیز در ادامه با بیان اینکه حال و روز صنعت دارویی کشور خوب نیست گفت : پیش از آنکه نگران تحریم خارجی ها باشیم، نگران بی تدبیری های داخل کشور هستیم.
وی افزود: آنچه حال صنعت را بد کرده اقدامات نسنجیده و ناپخته ای است که از طرف دولت انجام می شود.
کبریایی زاده اظهار داشت: دولت با اجرای طرح تحول سلامت بدهکار بزرگ به صنعت دارو شد.
عضو این سندیکا ادامه داد: صنعت دارو نیازی به تحریم آمریکا و دشمنی منافقان ندارد چراکه دشمنان داخلی دشمنی خود را انجام می دهند.
وی تاکید کرد: قبل از پیروزی انقلاب 80 درصد نیاز دارویی کشور از خارج تأمین می‌شد اما پس از پیروزی انقلاب و در پایان دوران جنگ تحمیلی توانستیم نیازی دارویی کشور به خارج را به 10 درصد کاهش دهیم.
کبریایی زاده عنوان کرد: اگر دولت های مختلف سرمایه‌گذاری می‌کردند اکنون 97 درصد نیاز دارویی کشور را تامین می کردیم.
وی تاکید کرد: تا زمانی که وزارت بهداشت نپذیرد این صنعت بیمار است کاری از پیش نخواهیم برد.

«کیانوش جهانپور» مدیرکل روابط عمومی و سخنگوی سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی نیز در این نشست گفت: امروز با چالش نقدینگی در حوزه دارو روبه ‌رو هستیم که اگر روی آن تمرکز نشود و در دستور کار قرار نگیرد مشکلات ما بیشتر خواهد شد.
وی اظهار داشت: در آینده نزدیک که با تحریم‌ها درگیر می شویم، مشکلات متعدد در حوزه بین المللی هم خواهیم شد.
جهانپور رشد صنعت دارو را در سال های اخیر از سایر صنایع بیشتر دانست و در دفاع از طرح تحول سلامت خاطر نشان کرد: این طرح جزو بزرگترین افتخارات نظام، انقلاب و دولت است و هیچ طرحی به عظمت، بزرگی و فراگیری این طرح نبوده است.
وی با بیان اینکه اگر عده‌ای در کشور نخواستند آنگونه که باید با طرح همراهی داشته باشند موضوع چیز دیگری است.
سخنگوی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه صنعت دارویی کشور وضعیت خوبی ندارد گفت: تمام حلقه های تامین، تولید، واردات و حتی توزیع دارو در داروخانه ها از وضعیت مناسبی برخوردار نیستند و اقتصادشان بیمار است.
جهانی پور در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه ارز 4200 تومانی به کدام شرکت داروسازی داده شده است، گفت: اسامی را باید بانک مرکزی اعلام کند و طی نامه ای از بانک مرکزی خواسته ایم اسامی شرکت هایی که با ارز دولتی دارو وارد می‌کنند را اعلام کند.

تهرام/7244/ 1008
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر لایحه شفافیت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران دلار واردات وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی رفع حصر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۲۹۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور

رضا رضایی، پیشکسوت صنعت قطعه ایران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره نحوه مشارکت با شرکت‌های دانش بنیان گفت: یک سری شرکت دانش بنیان خودمان داریم، متخصصانمان روی قطعه‌هایی که قرار است از خارج بیاید مطالعه و برنامه‌ریزی می‌کنند و وقتی ۷۰ درصد اطمینان پیدا کنیم که می‌توانیم ساخت داخل کنیم، وارد عمل می‌شویم و شرکت را تشکیل می‌دهیم. به‌طور مثال هزینه خرید قطعه ۱۶۰ دلاری را با تولید داخل به ۳۰ تا ۳۷ دلار می‌رسانیم.

این فعال اقتصادی با اشاره به اینکه اساس قطعات تولیدی مجموعه فعالیت ما با محوریت تولیدات دانش بنیان است، گفت: با ۵ محصول اختصاصی و استراتژیک در صنعت خودرو در زمینه تولیدات فناورانه پیشتاز بوده و این کار از ابتدا با بحث تحقیق و توسعه توسط مهندسان ایرانی از سال ۹۸ شروع شد و سال ۱۴۰۰ موفق به دریافت دانش بنیان نوع یک یا فناورانه شدیم.

کاهش ارزبری در تولید قطعات خودرویی و توسعه دانش

رضایی افزود: توانستیم در بخش تولید قطعه خودرویی کاهش ارزبری و توسعه دانش داشته باشیم تا بتوانیم به شرکت‌های عمده خودروسازداخلی خدمات گسترده‌تری ارائه کنیم. همچنین سعی شده به عنوان یک شرکت شتاب دهنده، سایرشرکت‌های مشابه را نیز که در رتبه پایین‌تر قرارداشته اند را ارتقاء دهیم.

عضو هیئت مدیره مجمع کارآفرینان ایران تصریح کرد: طراحی بُرد، سخت افزار، نرم افزار و سایر قطعات و ملزومات صنعت خودرویی توسط تیم دانش بنیان طراحی می‌شود البته ناگفته نماند ضروری است جهت توسعه تیراژ محصولات، از سایرشرکت‌های زیرمجموعه کوچک‌تر کمک گرفته شود.

طراحی و تولید قطعات صنعت خودوریی با فناوری روز دنیا

پیشکسوت صنعت قطعه ایران گفت: ایده طراحی تمام محصولات به عنوان تولیدات دانش بنیان مطرح و درنهایت به تولید انبوه می‌رسد و این یکی از موفقیت‌های ما است چراکه شرکت‌های دانش بنیان بعضا طراحی می‌کنند و می‌توانند محصولی را به ثبت برسانند، اما در تیراژ انبوه محصول موفق نبودند.

صاحب شرکت دانش بنیان با تاکید براینکه در بخش طراحی و تولید قطعات صنعت خودوریی با فناوری روز دنیا خیلی موفق بوده ایم، گفت: با توجه به این حجم از فعالیت دانش بنیان‌ها درراستای تولیدات فناورانه در این بخش از صنعت، این شرکت تولید کننده قطعات خودرویی توانسته در مدت زمان کوتاهی که از عمر تأسیسش می‌گذرد نسبت به توسعه دانش، فروش قابل توجهی را داشته باشد.

پیشکسوت صنعت قطعه ایران گفت: تنوع در محصولات یکی از اهدافی است که با توجه به پتانسیل زیاد و ایده‌های متناسب با صنایع قطعه سازی از اهداف ماست و البته دراین راستا خانواده کاملی از محصولات با فناوری بالا را تشکیل داده ایم.. همچنین مهمترین موضوع این است که تمام قطعات ما مطابق با استاندارد‌ها و الزام خودروساز است. ضمن آنکه در حال توسعه محصولات جدیدتر با پیشرفت خودرو هستیم.

اشتغال هوشمند در صنعت قطعه سازی کشور

به گفته عضو هیئت مدیره مجمع کارآفرینان ایران؛ ایجاد اشتغال هوشمند و ساخت قطعات هایتک شاید یک نسل جدیدی از اتفاقات باشد که کشور به آن نیاز دارد.

رضایی درمورد استفاده از هوش مصنوعی چنین توضیح داد و گفت: در خطوط تولید قطعات خودرویی که استفاده می‌کنیم ناچار هستیم برای کنترل‌ها و افزایش سرعت از هوش مصنوعی بهره بگیریم. تاکنون دستگاه‌هایی که به نام Aui ساختیم برای هوشمندسازی خطوط، استفاده بهینه و بهره‌بری بیشتر از پرسنلی که می‌توانند عملکرد بهتری در سازمان داشته باشند، بوده است.

مدیرعامل یک شرکت تولیدات صادراتی با محوریت دانش بنیان افزود: سعی کردیم نیروی انسانی را در جا‌های بهتر استفاده کنیم و به دلیل اینکه نسبت به سال‌های گذشته منابع انسانی در کشور محدود شده، ایجاد اشتغال وضعیت بهتری پیدا کرد. از طرفی مجبور هستیم به نیرو‌ها آموزش بیشتری بدهیم و واقعیت اینکه سطح نیرو‌های کاری در این حوزه خواسته و ناخواسته بالا رفته و کار‌های سطح پایین توسط ماشین انجام می‌شود؛ بنابراین هوش مصنوعی کمک کرد سطح پرسنل عوض شود و بتوانند کار‌های متخصصانه تری انجام دهند.

فروش محصولات تولیدی به کمک دانش بنیان‌ها

عضو هیئت مدیره مجمع کارآفرینان ایران گفت: توانستیم سال گذشته تسهیلات سرمایه در گردش بگیریم تا بتوانیم توسعه فروش را از طریق کمک دانش بنیان افزایش دهیم.

پیشکسوت صنعت قطعه ایران اعلام کرد: در حال حاضر به دنبال صادرات دانش به سمت کشور‌های هدف هستیم و طراحی‌های لازم برای صادرات بیشتر علم و فناوری و همچنین محصولات دانش بنیانی به کشور‌های همسایه در حال پیگیری است.

وی تصریح کرد: با ازبکستان، ترکیه، روسیه و حتی چین در زمینه تبادل دانش و صادرات محصولات فناورانه در حال مذاکره هستیم؛ و در ابتدا در این حوزه با ۱۰ تا ۳۰ میلیارد تومان هزینه مهندسی شروع به فعالیت شده و احتمالا ازبکستان اولین شرکت در راستای واردات علم و دانش و همچنین محصولات و تولیدات دانش بنیانی ما باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش پتروشیمی آغاز به کار کرد
  • حضور فعال بانک صادرات در نمایشگاه بین‌المللی نفت
  • اعلام برنامه‌های شرکت ملی گاز ایران در بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت
  • حضور فعال شرکت نفت فلات قاره ایران در بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت
  • نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت، فرصتی برای پشتیبانی از تولید داخل و دانش‌بنیان‌ها
  • ۳۰۷ کالای راهبردی نفتی شناسایی‌ شد/ ۷ پروژه در محله نهایی سازی
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • نمایشگاه نفت راهی برای اتصال بخش خصوصی به دولتی
  • حضور ۱۱۰ شرکت در نمایشگاه بین‌المللی صنعت پخش ایران
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی