Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ «تولید ملی، نگاه جهانی، توسعه پایدار» که به عنوان شعار امسال این نمایشگاه اعلام شده است، گویای اهمیت برگزاری نمایشگاه بین‌المللی دارو و صنایع وابسته در داخل و خارج است و قطعا این فرصت فراهم خواهد شد تا صادرات تولیدات دارویی کشور رونق بیابد. چون کارکرد نمایشگاه جز تحقق این هدف نخواهد بود.

دکتر اکبر برندگی، معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان غذا و دارو:
صنعت داروسازی چاره‌ای جز صادرات ندارد   برگزاری چهارمین نمایشگاه بین‌‍المللی دارو و صنایع وابسته در وضعیت فعلی که با خروج آمریکا از برجام و یک‌جانبه‌گرایی این کشور در فضای بین‌المللی همراه شده است، می‌تواند نقش حایز اهمیتی در توسعه صادرات کشور ایفا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر چند نباید از این نکته غافل شد که صادرات دارو هم تحت تاثیر تحریم‌ها خواهد بود، اما معتقدم امروز برگزاری این نمایشگاه به عنوان نمادی از توانمندی‌های کشور است.   درست است که در شرایط تحریم، اولویت اول وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو تهیه دارو‌های مورد نیاز داخل است، اما نباید فراموش کنیم که مانند تحریم‌های قبل قطعا این دوران را می‌توانیم پشت سر بگذاریم. بدون شک پس از گذراندن این دوره شکوفایی صنعت را تجربه خواهیم کرد. ذکر این نکته حایز اهمیت است که سندیکای صاحبان صنایع دارو‌های انسانی ایران با برگزاری این نمایشگاه به خصوص امسال، پایه‌ریزی دقیقی برای توسعه صادرات در سال آینده و سال‌های آینده خواهد کرد. چون کشور ما راهی جز صادرات نخواهد داشت، چون ظرفیت تولید داخل ۳ برابر بیش از نیاز داخل است.   همچنین حضور شرکت‌هایی که امسال در نمایشگاه ایران فارما حضور دارند و قطعا از دو سال گذشته برگزاری این رویداد هم در جریان جزییات نمایشگاه قرار گرفته‌اند منجر به این خواهد شد تا بتوانیم تحریم‌های پیشرو را دور بزنیم.

دکتر مسعود پزشکیان، نایب رییس مجلس شورای اسلامی:
مجلس، حامی توسعه صنعت داروسازی است   کسری اعتباراتی که در حوزه سلامت وجود دارد ارتباطی با اعمال تحریم‌ها ندارد و با اینکه دارو و تجهیزات پزشکی در لیست تحریم‌ها نیست، اما به طور غیرمستقیم تحت تاثیر این موضوع قرار می‌گیرد. با این حال در پی بروز تحریم‌ها ممکن است حمل و نقل دریایی و جابجایی ارز با مشکل مواجه شود، بنابراین این موضوع بر روند تامین دارو و تجهیزات پزشکی وارداتی هم اثرگذار خواهد بود.   بسیار خوشحال هستم که امسال این فرصت را پیدا کردم که بتوانم در نمایشگاه بین‌المللی ایران فارما ۲۰۱۸ حضور پیدا کنم تا از نزدیک توانمندی‌های صنعت داروسازی را ببینم و به نمایندگی از دیگر نمایندگان مجلس هم اعلام می‌کنم که هر کاری خواهیم کرد تا صنعت داروسازی بیش از این درگیر مشکلات نشود.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 معاون وزیر بهداشت صنعت داروسازی نمایشگاه ایران فارما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۶۱۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهبرد وزارت صمت توسعه صنعت با رویکرد صادرات محور است

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه توسعه صنعت با رویکرد صادرات محور است، گفت: در این مسیر، اقدامات خوبی در دست اجراست.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، عباس علی آبادی عصر امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در نشست با فعالان اقتصادی و تشکل‌های صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی اظهار کرد: دولت سیزدهم حمایت ویژه از صنعت استان مرکزی برای جهش تولید با مشارکت مردمی را دنبال می‌کند.

وی افزود: استان مرکزی یکی از استان‌های صنعتی و مهم کشور با تولید خوب در زمینه‌های مختلف است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه توسعه صنعت با رویکرد صادرات محور است، گفت: در این مسیر، اقدامات خوبی در دست اجراست.

علی آبادی تصریح کرد: مشکل اصلی صنعتگران تحریم نیست بلکه تنوع نرخ است، زمانبندی تخصیص ارز موضوع درستی است اما یک مسئله ملی و وابسته به بسیاری از مؤلفه‌ها است و به وزارت متبوع مرتبط نیست.

وی اظهار کرد: تولیدکنندگان باید کالایی تولید کنند که ارزش افزوده داشته و قابلیت صادرات داشته باشد در این صورت مزیت رقابتی خواهد داشت در غیر این صورت کالا کیفیت لازم را ندارد.

وزیر صمت با بیان اینکه رویکرد محوری دولت سیزدهم، توسعه صادرات است خاطر نشان کرد: در این زمینه هرسال در آغاز و پایان سال، نمایشگاه تخصصی توانمندی‌های صادراتی برگزار می‌شود تا اهداف مورد نظر تولید کنندگان تحقق یابد.

علی آبادی با اشاره به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری اضافه کرد: بر اساس منویات مقام معظم رهبری باید در کیفیت و کمیت تولید جهش داشته باشیم البته این ظرفیت وجود دارد و فعالان اقتصادی باید توانمندی‌های خود را به نمایش بگذارند.

وی افزود: محور تمرکز این وزارتخانه در سال جهش تولید با مشارکت مردم، تولید صادرات محور و دانش بنیان است.

وزیر صمت خاطر نشان کرد: مقام معظم رهبری بارها فرمودند که مساله تولید و اقتصاد در عرصه نوظهور حکمرانی کشور و تقابل بین‌المللی، پاشنه آشیل کشور است و ما در این خصوص ضعف داریم که باید آن را برطرف کنیم.

علی آبادی ادامه داد: کالاهای ایرانی از لحاظ کمی و کیفی قابلیت رقابت در بازارهای جهانی را دارد که با رفع موانع و تسهیل صادراتی از صنعتگران حمایت می‌کنیم.

وی ادامه داد: تأسیسات و تشکیلات وزارتخانه و رایزنان اقتصادی در خدمت فعالان اقتصادی است و همکاری لازم را بدون هیچ چشمداشتی انجام خواهند داد.

وزیر صمت اظهار کرد: موضوع اکتشاف در معادن مورد غفلت واقع شده است، دولت از هر تشکیلاتی که آمادگی در اختیار گرفتن پهنه اکتشاف معادن را داشته باشد، حمایت می‌کند.

علی آبادی با اشاره به ضرورت خریداری ماشین آلات معدنی که در کشور تولید می‌شود گفت: ناترازی در کیفیت مورد پذیرش نیست، چنانچه ماشین آلاتی در کشور قابلیت تولید نداشته باشند و یا کیفیت لازم را نداشته باشد از سوی وزارت صمت، مجوز واردات صادر می‌شود.

وی ادامه داد: تمام اختیارات وزیر در چهارچوب قانون به استان‌ها واگذار می‌شود، بنابراین لازم نیست مدیران به تهران مراجعه کنند اما رعایت قانون الزامی است.

وزیر صمت با بیان اینکه مسائل و مشکلات در سطح ملی منتقل و پیگیری خواهد شد تصریح کرد: چنانچه مسائل به صورت مکتوب ارائه شود همان مسئله به مدیران مربوطه منتقل خواهد شد.

علی آبادی اضافه کرد: در کشور برخی صنایع به امید برق ارزان و انرژی ارزان تأسیس شده‌اند و در صورتی که انرژی و برق ارزان نباشد تعطیل می‌شود اما دیگر انرژی ارزان وجود ندارد.

وی اظهار کرد: چالش اساسی اراک آلودگی هوا است، نیروگاه نیازمند فیلتراسیون است و صنایع در راستای مسئولیت اجتماعی خود می‌توانند برای تأمین این مهم تعامل و همکاری لازم را با دولت داشته باشند.

وزیر صمت ادامه داد: کشاورزی باید به سمت کشاورزی کم آب بر، سوق داده شود و کالای اساسی باید در زمینه‌ی تولید استراتژیک و تولید صنعتی استفاده شود.

علی آبادی تاکید کرد: کیفیت در صنعت مهم است و صنایع باید به سمت دانش بنیانی و ارتقای کیفی حرکت کنند چراکه رویکرد دولت صادرات بر محور دانش بنیان‌هاست و بر این مبنا درخواست می‌شود فعالان و تولیدکنندگان در این حوزه حرکت‌های جدی‌تری انجام دهند.

وی اضافه کرد: امسال تأمین ارز تا ۵۰ میلیارد دلار انجام خواهد شد و این میزان نسبت به سال گذشته رشد داشته است و و چنانچه کسی ثبت سفارش انجام دهد تأمین ارز انجام می‌شود.

وزیر صمت اظهار کرد: امتیاز صادراتی با بانک مرکزی توافق شده به این صورت که در صورتی که کالایی صادر شود، ارز از تولید کننده مطالبه نخواهد شد.

علی آبادی افزود: در وزارتخانه نیز خط ویژه حمایتی برای شرکت‌های دانش بنیان در نظر گرفته شده است و شرکت‌ها بدون نوبت، ارز مورد نیاز را دریافت می‌کنند.

کد خبر 751584

دیگر خبرها

  • برگزاری کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و ترکیه ماه آینده
  • دانشمندان ایرانی با توفیقات علمی خود، امنیت و توسعه پایدار کشور را تضمین کردند
  • تلاش برای تحقق وحدت و تقریب جزء اولویت های ماست
  • افزایش حضور شرکت‌های خارجی در نمایشگاه نفت نشان‌دهنده شکست پروژه تحریم است
  • فرماندهی واحد، نیاز تحقق توسعه دریامحور است
  • سازمان توسعه تجارت سیاستگذار صنعت نمایشگاهی یا حامی یک سایت نمایشگاهی
  • راهبرد وزارت صمت توسعه صنعت با رویکرد صادرات محور است
  • کشتیرانی: تحقق توسعه دریامحور فرمانده واحد می‌خواهد
  • آمار هولناک از فوت بیماران ایرانی به دلیل نبود داروهایشان!
  • پاشنه آشیل روسیه برابر تحریم‌های غرب