Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-08@05:34:56 GMT

۶٧ درصد ماده اولیه دارویی، بومی است

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۱۴۷۶۸

۶٧ درصد ماده اولیه دارویی، بومی است

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،عباس کبریایی زاده، نایب رئیس سندیکای صاحبان صنایع دارو‌های انسانی در نشست خبری پنجمین نمایشگاه بین المللی ایران فارما، دارو و صنایع وابسته اظهار کرد: در این روز یاد خبرنگارانی می‌افتیم که در زیر آتش جنگ تحمیلی از جان خود مایه گذاشتند تا ایثاگری‌های رزمندگان را به تصویر بکشند، خبرنگاران بدون هیچ تسلیحات نظامی در جنگ شهید می‌شدند و امیدواریم امروز رقم زننده رخداد‌های مهم و موثری در پیشرفت کشور باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کبریایی زاده با بیان اینکه امروز با تحریم‌ها ظالمانه آمریکا رو به رو هستیم، گفت: با هیچ منطقی این تحریم‌ها قابل پذیرش نیست و با وجود تحریم‌ها صنعت داروسازی، روز به روز پویاتر و پیشرفته‌تر به مردم خدمت رسانی می‌کنند و باید از مردم شریف ایران سپاسگزار باشیم که پشتیبان صنعت داروسازی کشور هستند.

کبریایی زاده  گفت: هیچ کشوری نمی‌تواند ادعا کند که به صنایع سایر کشور‌های دنیا وابسته نیست؛ صنعت داروسازی ما از نظر تامین ماده اولیه دارویی و ماشین آلات وابسته به دنیاست اما آنچه که مسلم بوده شعار فریبکارانه ترامپ در مورد تحریم داروست، ترامپ اظهار کرده که دارو و سیستم‌های بانکی در حوزه سلامت تحریم نیست اما همه این اظهارات دروغ است و شرکت‌های داروسازی برای تامین کوچکترین جزء تولید دارو، دچار مشکل است.

نقل و انتقال ارز دارو ممکن نیست

وی افزود: از طرفی صادرات دارو آسیب دیده، زیرا روابط بانکی به سختی انجام می‌شود و نقل و انتقالات ارز در حوزه دارو ممکن نیست، بنابراین تحریم بانکی روی حوزه سلامت تاثیر گذاشته و شرکت‌ها داروسازی آسیب دیده اند؛البته صنعت داروسازی به طریقی برای تامین ماده اولیه و ماشین آلات راه خود را پیدا می‌کند.

نایب رئیس سندیکای صاحبان صنایع دارو‌های انسانی یادآوری کرد: ۶٧ درصد ماده اولیه دارویی کامل بومی است و در تولید دارو جایگاه خوبی در دنیا داریم.

وی ادامه داد: خوشبختانه شاهد حضور پویاتر صنعت داروسازی در نمایشگاه ایران فارما هستیم، ما تلاش کردیم که نمایشگاه در اواسط سپتامبر مصادف با اواخر شهریور برگزار شود تا زمان مناسبی برای برگزاری یک نمایشگاه بین المللی باشد. امسال ایران فارما (۲ تا ۴ مهر) در مصلی امام خمینی برگزار می‌شود.

به گفته او این نمایشگاه به علت فضای وسیع و یکپارچه با معماری ایرانی اسلامی در نمایشگاه  مصلی برگزار می‌شود.

کبریایی زاده اظهار کرد: پارسال ۵٠٠ شرکت در ایران فارما حضور داشتند و امسال پیش بینی می‌کنیم که بیش از ۵۵٠ شرکت در نمایشگاه ایران فارما حضور پیدا کنند. سازمان غذا و دارو نیز طی این سال‌ها در برگزاری نمایشگاه همکاری کرده و به عنوان نهاد سیاستگذار و ناظر پشتیبان صنعت بوده است، همچنین اداره کل ارشاد تهران نمایشگاه کتب تخصصی پزشکی و دارویی را برگزار می‌کند.

نائب رئیس سندیکای صاحبان صنایع دارو‌های انسانی گفت: در ایران فارما شرکت‌های تولید کننده دارو، شرکت‌های تولید کننده مکمل‌ها و رژیم غذایی و ورزشی، شرکت‌های تولیدکننده مواد اولیه دارویی، شرکت‌های تولیدکننده بسته بندی و ماشین آلات داروسازی در ایران فارما حضور پیدا می‌کنند و ایران فارما نمادی از توانمندی صنعت داروسازی ایران محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: نمایشگاه ایران فارما در فضایی حدود ۴٣ هزار متر مربع برگزار می‌شود و افزایش تعداد شرکت‌ها و حضور پررنگ‌تر شرکت‌های خارجی ، باوجود تحریم‌ها بسیار  باعث خرسندی است.

تاکنون بیش از ٣٠ کشور برای شرکت در ایران فارما اعلام حضور کرده‌اند؛ برآورد ما این است که حدود ٣٠ هزار نفر بازدیدکننده داشته باشیم، به همین منظور اپلیکیشن ویژه‌ای برای نمایشگاه ایجاد شده است.

نایب رئیس سندیکای صاحبان صنایع دارو‌های انسانی گفت: حدود ٣٠ سمینار و کارگاه تخصصی در ایران فارما برگزار خواهد شد که تعدادی از کارگاه‌ها دارای امتیاز بازآموزی است و عمده کارگاه در زمینه ارتقای دانش صنعتگران داروسازی به منظور بهبود کیفیت دارو، صادرات و داروسازی شخصی است تا بتوانیم در این حوزه‌ها پیشرفت کنیم.

کبریایی زاده افزود:  این نمایشگاه دوم مهر با حضور وزیر بهداشت، وزیر صنعت، نمایندگان مجلس و بزرگان صنعت داروسازی افتتاح خواهد شد.

در حال تکمیل...

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صادرات اخبار علمی وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۱۴۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت، فرصتی برای پشتیبانی از تولید داخل و دانش‌بنیان‌ها

مدیر پشتیبانی، ساخت و تأمین کالای شرکت ملی نفت ایران، حضور در بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت، گاز پالایش و پتروشیمی ایران را فرصتی برای حمایت از سازندگان و شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور و نیز مشارکت مردم در پیشبرد نقشه راه ساخت داخل تجهیزات صنعت نفت دانست.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت ملی نفت ایران، برزو قنبری عدیوی با اشاره به حضور در بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت تهران اعلام کرد: مدیران و کارشناسان مدیریت پشتیبانی ساخت و تأمین کالای نفت با هدف معرفی اقلام فناورانه راهبردی و گلوگاهی موردنیاز شرکت ملی نفت ایران و برگزاری نشست‌های کارشناسی با سازندگان داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان در این نمایشگاه حضور دارند.

به‌گفته وی، از ۳۰۷ کالای راهبردی شناسایی‌شده در شرکت ملی نفت ایران، ۲۵ قرارداد با استفاده از مصوبه تولید بار اول به مبلغ ۹ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال و حدود ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار یورو امضا شده است. همچنین هفت پروژه به ارزش ۲ هزار میلیارد ریال و ۳۵ میلیون یورو در مرحله نهایی‌سازی تشریفات امضای قرارداد است که به‌زودی به سرانجام می‌رسد.

 مدیر پشتیبانی، ساخت و تأمین کالای شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: بیش از ۲۴۰ قلم کالا و تجهیزات در شرکت‌های زیرمجموعه شرکت ملی نفت ایران در مرحله شناسایی سازندگان و شرکت‌های دانش‌بنیان است که به‌طور قطع حضور در نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی این کار را تسهیل می‌کند.

قنبری تأکید کرد: در بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت، گاز پالایش و پتروشیمی، چند تفاهم‌نامه و قرارداد تولید بار اول و نیز سازوکارهای افزایش استفاده از ظرفیت شرکت‌های داخلی در فرایند بومی‌سازی و ساخت بار اول محصولات راهبردی و تقویت زنجیره تأمین در پروژه‌های صنعت نفت کشور ارائه می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت رویکرد «تولید بار اول» محصولات در صنعت نفت ایران گفت: در این رویکرد، اقلام و تجهیزات راهبردی صنعت نفت شناسایی، ظرفیت سازندگان داخلی بررسی، و امکان‌سنجیِ ساخت داخلیِ تجهیز مدنظر انجام می‌شود، سپس مجوزهای لازم اخذ و برای بومی‌سازی تجهیزات اقدام خواهد شد تا وابستگی صنایع نفت و گاز به خارج از کشور قطع شود.

به گزارش شانا، نمایشگاه امسال با شعار «صنعت نفت، جهش تولید، بهینه سازی فناورانه» روزهای ۱۹ تا ۲۲ اردیبهشت در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران با حضور بیش از ۱۷۵۰ شرکت ایرانی و خارجی در بخش‌های مختلف ازجمله شرکت‌های بالادست نفت، گاز و پالایش و پتروشیمی و شرکت‌های دانش‌بنیان، پارک‌های فناوری، دانشگاه‌ها، استارتاپ‌ها و دیگر شرکت‌های مرتبط با صنعت نفت برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • اعلام برنامه‌های شرکت ملی گاز ایران در بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت
  • حضور فعال شرکت نفت فلات قاره ایران در بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت
  • نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت، فرصتی برای پشتیبانی از تولید داخل و دانش‌بنیان‌ها
  • پژوهشگران مشهدی موفق به تولید ماده اولیه داروها شدند
  • ۳۰۷ کالای راهبردی نفتی شناسایی‌ شد/ ۷ پروژه در محله نهایی سازی
  • نمایشگاه نفت راهی برای اتصال بخش خصوصی به دولتی
  • فراخوان کشف قیمت و تامین دارو‌های تک‌نسخه‌ای اردیبهشت ۱۴۰۳
  • چرا «بحران وارفارین» دست از سر بیماران قلبی بر نمی‌دارد؟
  • حضور ۱۱۰ شرکت در نمایشگاه بین‌المللی صنعت پخش ایران
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین