Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-08@09:14:17 GMT

صنایع دارویی: دارو تحریم است

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۱۷۳۵۰

صنایع دارویی: دارو تحریم است

نائب‌رئیس سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی با اشاره به تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه کشورمان، گفت: شرکت‌های داروسازی برای تامین کوچکترین جزء تولید دارو دچار مشکل هستند، اما با وجود تحریم‌ها، صنعت داروسازی ما روزبروز پویاتر و پیشرفته‌تر به مردم خدمت‌رسانی می‌کند.

به گزارش ایسنا، دکتر عباس کبریایی‌زاده در نشست خبری پنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی ایران‌فارما، ضمن تبریک روز خبرنگار، گفت: در این روز یاد خبرنگارانی می‌افتیم که در زیر آتش جنگ تحمیلی از جان خود مایه گذاشتند تا ایثاگری‌های رزمندگان را به تصویر بکشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرنگاران بدون هیچ تسلیحات نظامی در جنگ شهید می‌شدند و دوربین فیلمبرداری‌شان تنها اسلحه آنها بود. امیدواریم خبرنگاران امروز هم رقم‌زننده رخدادهای مهم و موثری برای پیشرفت کشور باشند.

کبریایی‌زاده با بیان اینکه امروز با تحریم‌ها ظالمانه آمریکا روبرو هستیم، گفت: با هیچ منطقی این تحریم‌ها قابل پذیرش نیست. البته با وجود تحریم‌ها، صنعت داروسازی ما روز به روز پویاتر و پیشرفته‌تر به مردم خدمت‌رسانی می‌کند. باید از مردم شریف ایران سپاسگزار باشیم که پشتیبان صنعت داروسازی کشور هستند.

کبریایی‌زاده با بیان اینکه از دو وجه می‌توان به تحریم‌ها نگاه کرد، گفت: صنعت هیچ کشوری نمی‌تواند ادعا کند که به صنایع سایر کشورهای دنیا وابسته نیست. صنعت داروسازی ما هم از نظر تامین ماده اولیه دارویی و ماشین آلات وابسته به دنیاست، اما آنچه که مسلم بوده شعار فریبکارانه آقای ترامپ در مورد تحریم داروست. ترامپ اظهار کرده که سیستم‌های بانکی در حوزه سلامت و کالاهای سلامت تحریم نیست، اما این یک دروغ بزرگ است. شرکت‌های داروسازی برای تامین کوچکترین جزء تولید دارو دچار مشکل هستند.

وی افزود: از طرفی صادرات دارو آسیب دیده است. زیرا روابط بانکی به سختی انجام می‌شود و تحریم نبودنِ دارو دروغی بزرگ است؛ چرا که نقل و انتقالات ارز در حوزه دارو ممکن نیست و تحریم بانکی روی حوزه سلامت تاثیر گذاشته و شرکت‌ها داروسازی آسیب دیده‌اند. بنابراین تحریم‌های ظالمانه آمریکا بر سلامت مردم ایران تأثیر گذاشته است. البته این‌ها دلیلی نیست که جلو زورگویی آمریکا تسلیم شویم. به هر حال صنعت داروسازی به طریقی برای تامین ماده اولیه و ماشین‌آلات، راه خود را پیدا می‌کند.

برگزاری پنجمین دوره نمایشگاه ایران‌فارما؛ دوم تا چهار مهر ماه

نائب رئیس سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی با بیان اینکه ۶۷ درصد از مواد اولیه دارویی کاملا بومی است و در تولید دارو جایگاه خوبی در دنیا داریم، ادامه داد: خوشبختانه روز بروز شاهد حضور پویاتر صنعت داروسازی در نمایشگاه ایران فارما هستیم، ما تلاش کردیم که نمایشگاه در نیمه سپتامبر، مصادف با اواخر شهریور برگزار شود تا زمان مناسبی برای برگزاری یک نمایشگاه بین‌المللی باشد. امسال پنجمین دوره نمایشگاه ایران فارما دوم تا چهارم مهرماه در مصلی امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

وی به علت برگزاری نمایشگاه در مصلی تهران اشاره کرد و گفت: فضای وسیع و یکپارچه با معماری ایرانی اسلامی مصلی، بازخوردهای بسیار خوبی از مهمانان خارجی به ما داد و سال گذشته ۳۰۰۰ مهمان خارجی از ایران ‌فارما بازدید کردند.

کبریایی زاده اظهار کرد: در سال گذشته ۵٠٠ شرکت در ایران‌فارما حضور داشتند و پیش‌بینی می‌کنیم که امسال بیش از ۵۵٠ شرکت در نمایشگاه ایران فارما حضور پیدا کنند. سازمان غذا و دارو نیز طی این سال‌ها در برگزاری نمایشگاه همکاری کرده و به عنوان نهاد سیاستگذار و ناظر پشتیبان صنعت بوده است. همچنین اداره کل ارشاد تهران نمایشگاه کتب تخصصی پزشکی و دارویی را برگزار می‌کند.

نائب رئیس سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی، گفت: در ایران فارما شرکت‌های تولید کننده دارو، شرکت‌های تولید کننده مکمل‌های رژیمی، غذایی و ورزشی، شرکت‌های تولید کننده مواد اولیه دارویی، شرکت‌های تولیدکننده بسته‌بندی و ماشین‌آلات داروسازی حضور پیدا می‌کنند. ایران‌فارما نمادی از توانمندی صنعت داروسازی ایران محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: نمایشگاه ایران‌فارما در فضایی حدود ۴٣ هزار متر مربع برگزار می‌شود و افزایش تعداد شرکت‌ها و حضور پررنگ‌تر شرکت‌های خارجی علی‌رغم تحریم‌ها بسیار مایه مسرت است. به‌طوری که تاکنون بیش از ٣٠ کشور برای شرکت در ایران‌فارما اعلام حضور کرده‌اند. برآورد ما این است که حدود ٣٠ هزار نفر بازدیدکننده داشته باشیم. در عین حال اپلیکیشن ویژه ای برای ثبت نام در نمایشگاه نیز ایجاد شده است.

نائب رئیس سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی، گفت: حدود ٣٠ سمینار و کارگاه تخصصی در ایران‌فارما برگزار خواهد شد و تعدادی از کارگاه‌ها دارای امتیاز بازآموزی هستند. عمده کارگاه‌ها در زمینه ارتقای دانش صنعتگران داروسازی به منظور بهبود کیفیت دارو و ارتقاء صادرات است تا بتوانیم در این حوزه‌ها پیشرفت کنیم.

کبریایی زاده افزود:افتتاحیه نمایشگاه دوم مهرماه با حضور وزیر بهداشت، وزیر صنعت، نمایندگان مجلس و بزرگان صنعت داروسازی برگزار خواهد شد.

۱۰۰ درصد آنتی‌بیوتیک‌های خوراکی تولید داخل‌اند

نائب رئیس سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی در ادامه صحبت‌هایش درباره کیفیت داروهای ایرانی، گفت: اعتماد مردم به تولید داخلی با اثربخشی حاصل خواهد شد. در حال حاضر ٩٩.٨ درصد از داروهای ضدفشارخون ایرانی هستند، حال این سوال مطرح می‌شود که فشارخون مردم کنترل شده است؟ ٩٩.٢ درصد از داروهای درمان دیابت نوع دو در کشور تولید داخل هستند، حال این سوال مطرح می‌شود که دیابت مردم کنترل شده است؟ حدود ١٠٠ درصد آنتی‌بیوتیک ‌های خوراکی و ٩۵ درصد آنتی‌بیوتیک ‌های تزریقی تولید داخل هستند.

کبریایی زاده ادامه داد: ایران در سال‌های اخیر در کنترل بیماری‌های غیرواگیر و بیماری‌های عفونی جایگاه خوبی داشته است و بنابر گزارش وزیربهداشت به سازمان جهانی بهداشت، در سیلاب ابتدای سال ما هیچ اپیدمی بیماری عفونی نداشتیم. در حالی که با یک سیلاب کوچک شاهد اپیدمی بیماری‌های عفونی در کشورهای آسیای شرقی هستیم. این دستاوردها برای کشور و حوزه سلامت افتخار محسوب می‌شود. در سیل اخیر دو استان خوزستان و گلستان مستعد بروز بیماری‌های عفونی بودند، اما حتی یک اپیدمی هم اتفاق نیفتاد و این نشان از کارآمدی نظام سلامت و کیفیت خوب داروی ماست.

نائب رئیس سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی تاکید کرد: رسانه‌ها در نشان دادن افتخارات و دستاوردهای کشور بسیار تأثیرگذار هستند. خبرنگاران باید به خط تولید دارو بروند تا به چشم خود روند کیفی تولید دارو بر مبنای استانداردهای جهانی را ببیند و این مسئله را به مردم منتقل کنند.

به گزارش ایسنا، در ادامه این نشست مهرشاد کاظمی، معاون امور فرهنگی و رسانه‌ای اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران، با بیان اینکه امسال در کنار نمایشگاه ایران‌فارما، چهارمین نمایشگاه کتاب‌های تخصصی پزشکی و دارویی نیز در مصلای تهران برگزار می‌شود، گفت: در سال گذشته از محل یارانه‌های ارشاد، ۱۹۶ میلیون تومان خریداری یک کتاب از سوی دانشجویان انجام شد. تلاش ما این است که امسال هم همین مقدار در این حوزه هزینه کنیم. بر این اساس قرار است به دانشجویان دکتری ۳۰۰ هزار تومان و به دانشجویان لیسانس و فوق لیسانس ۲۰۰ هزار تومان یارانه خرید کتاب داده شود.
تسهیلات اسکان برای دانشجویانی که در ایران‌فارما ثبت‌نام کنند

وی با بیان اینکه در عین حال تسهیلاتی برای دانشجویان شهرستانی برای حضور در نمایشگاه ایران فارما در نظر گرفته شده است، گفت: دانشجویانی که در ایران‌فارما ثبت نام کنند، می‌توانند در هتل حرم امام خمینی (ره) مستقر شوند.

کاظمی با بیان اینکه امسال ۳۴ ناشر تخصصی در نمایشگاه کتاب‌های تخصصی و پزشکی و دارویی حضور دارند، ادامه داد: در عین حال در کنار این نمایشگاه‌ها، سومین دوره نمایشگاه‌ رسانه‌های سلامت‌محور را هم برگزار می‌کنیم. همچنین برای اولین بار نمایشگاه چاپ و صنایع بسته‌بندی را خواهیم داشت که با استقبال مواجه شده است.

وی افزود: باید توجه کرد که در تهران ۲۰۰ چاپخانه داریم که به صورت تخصصی کتب و لیبل پزشکی را چاپ می کند و قرار است که حدود ۱۰۰۰ متر از نمایشگاه به این بخش اختصاص یابد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: دارو تحریم ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۱۷۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، روزنامه وال‌استریت‌ژورنال نوشته است که شرکت هواپیماسازی بوئینگ به دلیل فقدان یکی از قطعات اصلی هواپیمای پهن‌پیکر «۷۸۷ دریم‌لاینر» که با همکاری مشترک یک شرکت آمریکا و یک شرکت روسی ساخته می‌شود، قادر به تولید این مدل هواپیما نیست و به دردسر افتاده است.

وال‌استریت‌ژورنال نوشت: مبدل حرارتی که در سیسم کنترل محیطی هواپیما استفاده شده و دمای قطعات الکترونیکی آن را تنظیم می‌کند، پیش‌تر با همکاری مشترک شرکت آمریکایی «کالینز اروسپیس» و شرکت «اچ‌اس-نائوکا» مستقر در مسکو ساخته می‌شود.

با این حال، این همکاری مشترک مارس ۲۰۲۲ و اندکی پس از آغاز جنگ روسیه و اوکراین، به عنوان بخشی از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه، متوقف و خط تولید قطعات تنظیم دما به کارخانه جدید «کالینز اروسپیس» واقع در آمریکا و انگلیس منتقل شد. آنها در ابتدا موفق به تامین تقاضای بوئینگ بودند اما حالا با کمبود این قطعه روبه‌رو شده‌اند زیرا بوئینگ تصمیم به افزایش تولید «دریم‌لاینر» گرفته است.

دِیو کالهون، مدیر اجرایی ارشد بوئینگ در ماه آوریل گفته بود: «وقتی حمله اتفاق افتاد، خط تولید منتقل شده اما ظرفیت تولید با تقاضای ما همخوانی ندارد.

بوئینگ هفته گذشته به سرمایه‌گذاران اعلام کرد که به دلیل فقدان مبدل حرارتی و همچنین صندلی کابین، قادر به تولید کافی دریم‌لاینز نیست. تولید ماهانه بوئینگ ۷۳۷ مکس نیز به دلیل مشکلات این شرکت در رفع نواقص فنی(جدا شدن دریچه روی بال یک فروند هواپیمای خطوط هوایی آلاسکا در ماه ژانویه) تک‌رقمی شده است. این مدل سابقه طولانی در حادثه‌آفرینی دارد به طوری‌که حوادث رخ‌داده برای این مدل ناشی از نقص فنی، در سال ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ به مرگ بیش از ۳۴۰ نفر منجر شد.

کد خبر 6097169

دیگر خبرها

  • بدقولی بیمه‌ها؛ کمبود دارو در بازار
  • نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت، فرصتی برای پشتیبانی از تولید داخل و دانش‌بنیان‌ها
  • رئیس شورای عالی داروخانه‌های ایران: هیچ جای دنیا از دین و اعتقادات بیمار سوال نمی‌کنند/ اگر هدف بیمار باشد، عملا تذکر حجاب امکان‌پذیر نیست
  • ۳۰۷ کالای راهبردی نفتی شناسایی‌ شد/ ۷ پروژه در محله نهایی سازی
  • آمار هولناک از فوت بیماران ایرانی به دلیل نبود داروهایشان!
  • ادغام ادویه و داروی گیاهی برای تجربه یک طعم تازه
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • چرا «بحران وارفارین» دست از سر بیماران قلبی بر نمی‌دارد؟
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!