Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-08@14:59:20 GMT

پیوند بین فرهنگ و صنعت در نمایشگاه ایران فارما

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۱۸۸۷۲

پیوند بین فرهنگ و صنعت در نمایشگاه ایران فارما

به گزارش خبرنگار ایکنا، عباس کبریایی‌زاده، رئیس سندیکای صاحبان صنایع دارویی در نشست خبری پنجمین نمایشگاه بین‌المللی دارو و صنایع وابسته (ایران‌فارما) که صبح امروز ۱۹ مردادماه در محل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو برگزار شد، با اشاره به برگزاری موفقیت‌آمیز این نمایشگاه در دوره‌های قبل اظهار کرد: این نمایشگاه تجلی رونق صنایع دارویی داخلی است؛ چرا که طی سال‌های گذشته شرکت‌ها و کارخانجات دارویی محتلف توانایی‌های خود را در این نمایشگاه به نمایش گذاشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در پنجمین نمایشگاه بین‌المللی ایران فارما قرار است؛ شرکت‌های تولید کننده دارو، مکمل داوریی، مکمل‌های ورزشی، شرکت‌های تولید کننده مواد اولیه دارو، صنایع وابسته داروسازی و ماشین‌آلات داروسازی نیز حضور دارند و امیداوریم این نمایشگاه نماد صنایع دارویی کشور باشد.
کبریایی‌زاده با اشاره به تحریم‌های ظالمانه آمریکا اظهار کرد: علی‌رغم گفته‌های ترامپ که دارو و غذا مشمول تحریم نبود، اما این حوزه نیز با بستن کانال مبادلات دارو، عملا مشمول تحریم‌‎ها شده و سلامت مردم را مورد تهدید قرار داده است. اما علی‌رغم تمامی این تحریم‌ها، صنایع دارویی کشور جوابگوی نیاز داخلی کشور است.
وی افزود: همچنین با توجه به تحریم‌ها پیش‌بینی می‌شد که شرکت‌های خارجی در این نمایشگاه حضور نداشته باشند، اما 30 کشور از جمله سویس، ایتالیا، ترکیه، چین و هند در این نمایشگاه حضور خواهند داشت.
وی در ادامه با اشاره به فضای اختصاص یافته به این نمایشگاه گفت: سال گذشته ۲۶ هزار متر مربع در مصلی تهران به نمایشگاه بین‌المللی ایران‌فارما اختصاص پیدا کرد و امسال قرار است ۴۶ هزار متر مربع به این نمایشگاه اختصاص پیدا کند.همچنین قرار است ۳۰ سمینار و کارگاه تخصصی با امتیاز بازآموزی نیز در این نمایشگاه برگزار شود.
وی تأکید کرد: رویکرد صادرات محوری هدف اصلی این نمایشگاه است و از ورود شرکت‌های واردکننده دارویی به استثنای شرکت‌هایی که در انتقال دانش نقش دارند جلوگیری شده است.
کبریایی زاده با بیان اینکه این نمایشگاه دوم مهرماه آغاز می‌شود، گفت: در پنجمین دوره ایران‌فارما همچنین نمایشگاه کتب پزشکی و نمایشگاه رسانه‌های سلامت محور برگزار می‌شود.
وی با اشاره به اهمیت ورود نسل جوان به صنایع دارویی کشور گفت: از دو سال قبل کمیته دانشجویی با همکاری انجمن‌های صنفی و علمی دانشجویی در سندیکای صاحبان صنایع دارویی فعال شد و امیدواریم در سال‌های نه چندان دور نسل جدیدی از جوانان کارآفرین در صنایع دارویی کشور ورود پیدا کنند.
رئیس سندیکای صاحبان صنایع دارویی کشور با بیان اینکه، «ایران‌فارما تجلی رونق دارویی کشور» شعار پنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی ایران‌فرما است، گفت: صنعت دارو از جمله حوزه‌های عمیق و پر دانش صنعت کشور است، همچنین در حال حاضر بیش از ۶۷ درصد مواد اولیه دارویی توسط دانش بومی تولید می‌شود.
وی با اشاره به راه‌اندازی اپلیکیشن Mfarma برای این نمایشگاه گفت: همزمان با روز داروساز نیز برنامه ویژه‌ای با حضور غرفه‌داران حاضر در این نمایشگاه برگزار می‌شود.
کبریایی‌زاده در ادامه در رابطه با لزوم فرهنگ سازی برای اعتماد به داروی ایرانی گفت: ۹۹.۸ درصد دارو‌های ضد فشار خون، ۹۹.۲ درصد از انواع دارو‌های دیابت نوع دوم، ۱۰۰ درصد آنتی بیوتیک‌های خوراکی و ۹۵ درصد آنتی‌بیوتیک‌های تزریقی تولید داخل است. ایران یکی از کشور‌های پیشرو در کنترل بیماری‌های عفونی بوده است، در همه حوادث جمعی مانند زلزله و سیل بیماری اپیدمیک فراگیر می‏شود، اما در سیل اخیر در کشور که بیشتر استان‌های کشور را درگیر کرد حتی یک مورد بیماری اپیدمیک مشاهده نشد، دلیل آن کارآمدی نظام سلامت کشور و دارو‌های مؤثر در چرخه پیشگیری و درمانی آن است. نمایشگاه کتب پزشکی
در این همایش همچنین مهرشاد کاظمی معاون امور فرهنگی و رسانه‌ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران نیز با اشاره به برگزاری چهارمین نمایشگاه کتاب پزشکی در دل پنجمین نمایشگاه بین‌المللی ایران فارما گفت: پیوند بین فرهنگ و صنایع یکی از سخت‌ترین پیوند‌ها است و خوشبختانه ایران فارما توانسته است این فرهنگ را ایجاد کنند.
کاظمی بیان کرد: امسال ۳۰۰ هزار تومان به دانشجویان دکتری و ۲۰۰ هزار تومان برای دانشجویان کارشناسی‌ارشد و کارشناسی در نظر گرفته شده است، همچنین امکاناتی برای اسکان دانشجویانی که از شهرستان‌های مختلف برای بازدید نمایشگاه به تهران می‌آید پیش‌بینی شده است. همه ناشران حاضر در این نمایشگاه ایرانی بوده و تأکید داریم تمامی آثار حاضر جدید باشند.
به گزارش ایکنا، پنجمین نمایشگاه بین‌المللی ایران فارما قرار است؛ دوم مهرماه با همکاری سندیکای صاحبان صنایع دارویی، سازمان غذا و داور و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی تهران برگزار می‌شود.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا اجتماعی سلامت ایران فارما غذا ودارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۱۸۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس شورای عالی داروخانه‌های ایران: هیچ جای دنیا از دین و اعتقادات بیمار سوال نمی‌کنند/ اگر هدف بیمار باشد، عملا تذکر حجاب امکان‌پذیر نیست

به گزارش خبرآنلاین، حیدر محمدی از ابلاغ دستورالعمل مربوط به حجاب به داروخانه‌ها خبر داده و گفته که حجاب و رعایت هنجارها در تعیین سهمیه دارویی داروخانه‌ها نقش دارد و اگر «تذکر تاثیری نداشته باشد موارد بازدارنده در خصوص داروخانه متخلف اجرا می‌شود.»

هادی اخوت‌پور رئیس شورای عالی داروخانه‌های ایران می‌گوید هنوز هیچ دستورالعملی در این زمینه به دست آن‌ها نرسیده و اگر منظور رئیس سازمان، حجاب بیماران و مراجعه کنندگان به داروخانه‌ها باشد، چنین کاری از داروخانه دارها ساخته نیست چرا که وظیفه آن‌ها تنها «ارائه دارو به بیمار مستاصل است».

اخوت پور در گفتگو با رویداد۲۴ با تاکید بر اینکه چنین دستورالعملی هنوز به دست شورای عالی داروخانه‌های ایران نرسیده، درباره موضوع ارزشیابی داروخانه‌ها جهت دریافت سهمیه دارویی توضیح داده است.

او گفته: چیزی تحت عنوان ارزشیابی داروخانه‌ها وجود دارد که شامل بررسی وضعیت، اموال، یخچال ها، دمای داروخانه، ثبت درست بارکد داروها و فاکتورهایی از این دست است. این ارزشیابی به منظور تخصیص سهمیه دارویی انجام می‌شود و هر یک از این موارد، ضریب متفاوتی دارند و داروخانه‌ها بر اساس امتیازی که میگیرند، سهمیه دارویی دریافت می‌کنند.

هیچ جای دنیا برای ارائه درمان از دین و اعتقادات بیمار سوال نمی‌کنند

اخوت پور در مورد موضوع ارزشیابی بر اساس پوشش مراجعه کننده به داروخانه می‌گوید: در عرف دنیا هیچ وقت چنین چیزی برای درمان وجود نداشته و هیچ کس هویت، دین یا اعتقادات فرد را برای درمان نمی‌پرسد. سلامت بیمار چیزی نیست که به اعتقادات یا شیوه پوشش او گره بخورد.

او در مورد احتمال اجرای طرح جدید برای پرسنل داروخانه می‌گوید: در بخشنامه‌ای که دو سال پیش صادر شد یک سری استانداردهای پوششی برای کارکنان داروخانه در نظر گرفته شده بود. برای مثال پزشک داروخانه باید روپوش سفید تمیز همراه با اتیکت داشته باشد و کارکنان غیر داروساز، روپوش رنگی تمیز بپوشند. همه این‌ها در ارزشیابی ملاک بود و تا الان در مساله پوشش پرسنل، تاکیدی بر حجاب نبود و تاکید اصلی بر تمیزی و تمایز پزشک داروساز با سایر پرسنل بود.

اخوت پور در مورد نحوه ارزشیابی و تخصیص سهمیه دارویی گفته: خیلی از داروها ممکن است در کشور به تعداد مکفی نباشد یا در مواردی ما می‌خواهیم پوشش داروخانه‌های کشور برای ارائه نوع خاصی از دارو، بیشترین برد را داشته باشد. به این ترتیب اگر یک داروخانه‌ای بگوید برای مصرف یک سال می‌خواهد یک دارو را خریداری کند، جلوی چنین خریدی گرفته می‌شود، چون در این صورت انبار تخلیه می‌شود.

او در ادامه به «پلن معاونتی» اشاره کرده و گفته: در این پلن هر دارویی که وارد شرکت‌ها می‌شود، موجودی آن به معاونت غذا و دارو اعلام می‌شود و در آنجا بر اساس برخی فاکتورها نظیر میزان خرید قبلی، میزان فروش، نوع فروش بر اساس بیمه‌ای یا غیر بیمه ایو وضعیت فیزیکی داروخانه به داروخانه‌ها امتیاز و نسبت به میزان امتیاز، سهمیه داده می‌شود. برای مثال داروخانه‌ای که فروش بیشتری به بیماران بیمه‌ای داشته باشد، سهمیه بالاتری دریافت می‌کند.

اخوت پور گفته: در همین فرآیند، نوع پوشش هم بررسی می‌شود و خرده امتیازی دارد.

رئیس شورای عالی داروخانه‌های ایران گفته «بازرسان سازمان غذا و دارو» مسئول ارزشیابی داروخانه‌ها هستند، اما گاها بیمه‌های نیروهای مسلح، تامین اجتماعی و بیمه سلامت هم گزارش‌های بازرسی خود را به سازمان می‌دهند. اما تصمیم گیرنده نهایی کارشناس سازمان غذا و داروست که زیر نظر دانشگاه‌های علوم پزشکی است.

اگر هدف رئیس سازمان غذا و دارو از رعایت حجاب، بیمار باشد، عملا تذکر امکان پذیر نیست

اخوت پور می‌گوید اظهار نظر اخیر محمد حیدری رییس سازمان غذا و دارو به گونه‌ای مطرح شده که گویا هدف، بیمار و مراجعه کننده است. اگر چنین چیزی باشد ما عملا این امکان را که به بیمار بگوییم حجابش را رعایت کند نداریم. فرض کنید یک بیمار مستاصل، به دنبال داروست. در چنین وضعیتی، وظیفه ما ارائه دارو به این فرد است.

رئیس شورای عالی داروخانه‌های ایران گفته یک زمانی بحث عدم ارائه خدمات به بیماران و مراجعه کنندگان بی حجاب مطرح شد و «کارشناسان شبکه بهداشت شهرستانها» این درخواست را مطرح کرده بودند. نامه‌های مشابهی به اصنافی نظیر لباس فروشی‌ها زده شده بود، اما موضوع درمان، صنفی نیست و ما فقط از دانشگاه دستور می‌گیریم.

اخوت پور می‌گوید: مواردی داشتیم که بعضی از داروخانه‌ها به خاطر اینکه پرسنل حجاب نداشتند تذکر گرفتند و حتی پلمب شدند، اما این اقدام از طرف سازمان غذا و دارو یا دانشگاه نبود بلکه اماکن به طور مستقیم اقدام به پلمب کرده بود و هیچ ارتباطی با ارزشیابی‌های سازمان غذا و دارو نداشت.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904080

دیگر خبرها

  • رویداد صدرا پیوند بین دانشجو، صنایع و ایجاد اشتغال است
  • مشاوره دارویی با تماس به سامانه ۱۹۰
  • اسماعیلی: نمایشگاه کتاب محل وفاق و گردشگری فرهنگی است
  • هشدار نسبت به نبود دارو‌های بیماران پیوند کبد/ «فیبرینوژن» و «بازیلیکسیمب» موجود نیست
  • رئیس شورای عالی داروخانه‌های ایران: هیچ جای دنیا از دین و اعتقادات بیمار سوال نمی‌کنند/ اگر هدف بیمار باشد، عملا تذکر حجاب امکان‌پذیر نیست
  • جنجال ادامه‌دار فروش آنلاین دارو
  • صحبت‌های یک پزشک درباره کمبود دارو در ایران؛ «هرکسی نمی‌تواند داروی ۶۰ میلیونی از ترکیه بخرد»
  • صنعت چاپ در آینده نیازمند تغییر ریل است
  • غرفه ذوب آهن اصفهان پربازدید ترین در بین صنایع فولادی
  • چرا «بحران وارفارین» دست از سر بیماران قلبی بر نمی‌دارد؟